Forside      Program     Rejser    Foreningen    Links    Kontakt

Medlemskab

Kontingent: 300 kr. og gratis adgang til alle koncerter, hvor intet andet er nævnt. Gæstekort 150 kr. med enkelte undtagelser. Børn under 14 år ifølge voksne gratis adgang.

Musikforeningens navn er Lemvig Musikforening. Foreningen er stiftet februar 1948. Dens hjemsted er Lemvig Kommune.

Foreningens formål er at udbrede kendskab til og interesse for klassisk musik ved afholdelse af koncerter og evt. arrangere ture til musikoplevelser i ind- og udland.

Alle musikinteresserede kan blive medlem af foreningen. Medlemmerne betaler det af bestyrelsen fastsatte kontingent. Betalingen erlægges forud.

Medlemskabet er bindende for et år. Medlemmer fra andre byer ligestilles med foreningens medlemmer.

Ikke medlemmer har adgang til koncerterne mod entre, der fastsættes af bestyrelsen.

Se foreningens vedtægter her

2014-15