Forside      Program     Rejser    Foreningen    Links    Kontakt

Medlemskab

Kontingent: 350 kr. og gratis adgang til alle ordinære koncerter. Entre for ikke medlemmer er 150 kr. Ved nytårskoncerten er entreen 50 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke-medlemmer. Børn under 16 år ifølge voksne gratis adgang.

Musikforeningens navn er Lemvig Musikforening. Foreningen er stiftet februar 1948. Dens hjemsted er Lemvig Kommune.

Foreningens formål er at udbrede kendskab til og interesse for klassisk musik ved afholdelse af koncerter og evt. arrangere ture til musikoplevelser i ind- og udland.

Alle musikinteresserede kan blive medlem af foreningen. Medlemmerne betaler det af bestyrelsen fastsatte kontingent. Betalingen erlægges forud.

Medlemskabet er bindende for et år. Medlemmer fra andre byer ligestilles med foreningens medlemmer.

Ikke medlemmer har adgang til koncerterne mod entre, der fastsættes af bestyrelsen.

Se foreningens vedtægter her

2014-15